ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όλα τα αυτοκίνητα της άμεσης επέμβασης (Patrol) είναι ασυρματοφόρα με ειδική άδεια Α' κατηγορίας ραδιοδικτύου. Όλα τα αυτοκίνητα επίσης έχουν και ένα χειροκίνητο VHF, για να έχουν επαφή με το επιχειρησιακό κέντρο και κατά την έξοδο των οδηγών από αυτά-για τη μέγιστη ασφάλεια των οδηγών - εκτος από δύο smart, όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι ημιθωρακισμένα με ειδικές μεμβράνες όπως και με ατσάλινα τοιχώματα.

Επίσης όλα τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη χρήση πρώτων αναγκών, δηλαδή πυροσβεστήρες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, stick για μικροτσίπ, φάρους, πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, υπερσύγχρονο φακό-video (ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα να βιντεοσκοπεί μέχρι και 12 ώρες –εικόνα & ήχο- και να βγάζει μέχρι 100 φωτογραφίες).

Η εταιρεία για την μέγιστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της στον μηχανοκίνητο εξοπλισμό της διαθέτει επίσης και μοτοσικλέτες τύπου ΧΤ600 και ΧΤ400, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με VHF, φακό και ειδικά βαλιτσάκια με τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό.

Επιπλέον, η εταιρία μας έχει αποκτήσει ψηφιακό δίκτυο TETRA (Terrestrial Trunked Radio- Επίγειο Συγκαναλικό Σύστημα Ραδιοεπικοινωνιών), μέσω του οποίου καθίσταται δυνατή η άριστη επικοινωνία πανελλαδικά τόσο του προσωπικού ασφαλείας μεταξύ του όσο και με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Επιχείρησης. Κατά συνέπεια, μέσω της χρήσης του δικτύου TETRA από την εταιρία μας, επιτυγχάνεται η ασφαλής και εξαιρετικής ποιότητας μετάδοση των πληροφοριών, η κλήση άμεσης ανάγκης σε επείγοντα περιστατικά, η αποτελεσματική διαχείριση του προσωπικού ασφαλείας, η οργάνωση του στόλου των οχημάτων της εταιρίας, ο εντοπισμός της θέσης των οχημάτων της επιχείρησης μέσω GPS κτλ.

Το σύστημα TETRA που διαθέτει η Swedish Systems Security ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες διασφαλίζοντας την άριστη μετάδοση των πληροφοριών πανελλαδικά προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ασφάλεια και αξιοπιστία κατά την επικοινωνία των χρηστών και κατ’ επέκταση επιπλέον αποτελεσματικότητα στη διαχείριση του έργου της φύλαξης της εκάστοτε εγκατάστασης.

Swedish Systems Security