ΦΥΛΑΞΗ VIP

Η Swedish Systems Security είναι μια από τις εταιρίες που παρέχει V.I.P. προστασία υψηλών προσώπων και συγκεκριμένα:

1. Η Swedish Systems Security αποτελεί τη μόνη εταιρία ανά την επικράτεια που παρέχει δικό της στόλο και όχι νοικιασμένο πολυτελές ημιθωρακισμένο αυτοκίνητο τύπου JAGUAR S-TYPE 4800 κ.ε, 400 ίππων για τη γρήγορη, ασφαλή και πολυτελή μεταφορά υψηλών προσώπων (V.I.P).

Επίσης, το αυτοκίνητο έχει σύστημα G.P.S, για να μπορεί το επιχειρησιακό κέντρο της εταιρίας να γνωρίζει τη θέση του. Για την πολυτελή και άνετη μεταβίβαση των επιβατών, εκτός από τα standar executive Jaguar, παρέχει και δύο τηλέφωνα-fax, τρεις τηλεοράσεις, σύστημα DVD όπως και playstation για την ψυχαγωγία τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η εταιρία μας με όλα αυτά και πολλά άλλα πρότυπα σε αυτόν τον δύσκολο χώρο που λέγεται ασφάλεια είναι αν όχι η κορυφαία μια από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα.

2. Ο οδηγός είναι εκπαιδευόμενος με δίπλωμα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Ισραήλ και συγκεκριμένα απόκτησε το δίπλωμα του κατά την εκπαίδευσή του στο HYATT REGENCY CASINO.

3. Οι σωματοφύλακες είναι πλήρως εξοπλισμένοι με ό,τι πιο τελειοποιημένο ηλεκτρονικά και τεχνολογικά υπάρχει. Δηλαδή ο σωματοφύλακας κατά την υπηρεσία του φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο και αντί για VHF έχει ό,τι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει (Microchip που μπαίνει στο αυτί, ο όγκος του είναι 0,5 χιλ και είναι πομποδέκτης, δηλαδή μιλάει και λαμβάνει τον ήχο παλμικά). Το κόστος του συγκεκριμένου ακουστικού ξεπερνάει τις 2.000 Ευρώ. Επίσης όλοι οι σωματοφύλακες είναι εφοδιασμένοι με ανιχνευτές μετάλλων, ειδικό σπρέι και αν ζητηθεί μπορούν να οπλοφορούν σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (άδεια οπλοφορίας).

Swedish Systems Security